En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 21 juli 2010

Då fortsätter vi veckan med födelsedagar... Grattis Linn!

  

 De andra låg och sov och jag var så trött i ryggen så det var bara att gå upp och tanken var att jag skulle cykla en runda. Men när jag kom ut så var bakhjulet lite trött. Och trött blev jag, men röra på mig skulle jag.


Gick ner till havet och gick längs med stranden i vattenbrynet. Helt underbart!

Blev ca 30 minuter i vatten och sand, sen satt jag mig och bara va´! Det var nästan inget folk alls nere på stranden, vilket förvånade mig. De enda som var där var hundfolk som var nere och badade sina hundar innan allt folk kom.

Massor med segelbåtar och fiskmåsar var det som höll mig sällskap. Detta är livskvalité gott folk!


Hem och åt frukost med resten av familjen som vaknat. Ringde och gratta Linn. De var på väg till Ivön så vi skulle inte hinna ses på dagen =(


Johan och Moa körde in till stan för fixa skruvar till släpet.

Mamma ringde och sa att de stod med husbilen vid Fortuna så jag gick ner dit och då hade Moa och Johan redan kommit dit.

Satt och snackade skit i flera timmar. Moa och jag gick i och badade 2 ggr för det var så skönt i vattnet, även om solen inte var så flitig, men det var ändå väldigt varmt i luften.

Patricia och Naemi kom också ner en stund, gick ner och doppade sig, sen kom till upp till husbilen och var lite sociala en stund =)


Hem, käkade lite snabbt och sen iväg till stallet för att hämta släp och sen till hagen.

Det var dags att träna terräng för Kajsa i annelöv, så det var full fart till hagen för att hinna brodda, det tar ju lite tid nu när skorna är slitna...


Kom faktiskt inte sist den här gången utan vi kom faktiskt först även om vi bara hade 4 minuter till godo =)


       

De hoppade inte så högt idag, utan det var sitsträning och gymnastikövningar.  Vilket är mycket bra! Patricia fick bland annat lära sig att andas under tiden hon hoppar =), det ska visst vara rätt så bra. =D


Tillbaka till hagen och fixade svettig häst, fyllde på vatten till dem, de dricker verkligen hur mycket som helst just nu.

Lämnade släpet och sen hem och käkade lite grillat. Det var inte helt otäckt!

Patricia har fortfarande lite ont i magen, men det blir bättre så vi hoppas att det är en mildare sort av magkatarr.


Moa och Johan hade byggt en jättefint polkagris-hinder till Cookie så hon fick visa vad hon gick för. Och hon är jätteduktig, tycker nog det är riktigt kul ser det ut som.


Johan och Moa fick för sig att de skulle sova ute. Det var riktigt varmt hela kvällen, så när vi gick och la oss vid midnatt så var det fortfarande 25 grader ute.

Moa fick ett myggbett på överläppen som svullnade upp rejält så hon fick en allergitablett så det skulle försvinna fortare.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards