En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 5 juli 2010

Så varmt och kvavt det var på morgonen. När man gick ur bilen så kändes det alldeles vått i luften.

Patricia trampade iväg vid kl 4.50 för att åka upp och plocka jordgubbar, Idag blev det 60 liter på 4 timmar.


Vid halv 10 varje måndag så har vi ett möte för att gå igenom vad som hänt och vad som ska hända under veckan.

Och idag så tyckte chefen att vi lika väl kunde sitta ute och ha vårt möte som att sitta inne. Det var det bästa idag. Tänk att sitta i möte och kunna sola samtidigt =))

Nu är det liiite lugnare igen på jobb, men jag har 2 veckor på mig innan jag ska på semester och allt ska vara klart till dess för en ny fakturering... Ja hoppas bara att det andra lugnar sig så att jag hinner rensa lite annat också.


Fick sms från Moa att det inte alls var så varmt i göteborg som här idag. Hon sov hos Miche i natt eftersom de skulle köra tidigt.


Patricia ringde mig strax innan kl 15 och sa att Anton fått ett sånt krampanfall som han fick för ungefär ett år sen. Han fick anfallet när han körde bilen, men som tur var så handlade Patricia snabbt och fick bort hans fot från gaspedalen och lyckades få över sitt ben för att bromsa bilen och styra den åt sidan. Väldigt bra gjort!!!

Hon for ur bilen för att springa runt och knäppa upp honom så att han kunde röra på sig. Hon vinkade in en bil som kom körandes och vilken tur för i den bilen satt en sjuksköterska som hjälpte Patricia med Anton. Patricia ringde efter ambulans som efter lång tid kom och hämtade dem. Körde in till helsingborgs lasarett.

Johan gick dit och mötte upp dem vid ambulanshallen och följde dem in på medicin akuten. Anton hade kommit i medvetande innan de åkte iväg med ambulans, så han kunde till och med gå ur ambulansen, men han hade ont överallt och var rätt så tagen.

De tog massor med prover på honom, men kan inte hitta något direkt, utan tror även den här gången på värme och trötthet.

Han ska in om 1 månad eller så till en neurologläkare som ska undersöka honom ordenligt. Nu fick han tabletter som ska hjälpa honom så länge i alla fall. Han får inte köra bil eller moppe innan läkaren har kollat honom och det för det är en säkerhet för honom och för hans medtrafikanter.

Så trist nu när det är sommar och allt. Han ska även vara försiktig när han badar och får inte göra det själv.


Så ikväll blev det väldigt tidig säng för dem båda.


Nu hoppas vi att han mår bättre imorgon, för nu ikväll hade han väldigt ont i huvudet och mådde illa. Han bet sig rejält i tungan och har förstås riktigt ont.


Alltså blev det ingen häst idag, för vi körde och hämtade Antons bil vid vattenverket och handlade på Maxi och så hämtade vi dem i bårslöv där de varit och ätit efter att Pontus hämtat dem på lasarettet.

Jag jobbade lite längre också så kvällen bara försvann.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards