En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 3 mars 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 3 mars 2009 21:26

Moa skulle ha utepass idag, så det var att packa regnkläder, kåsor och bestick. De skulle göra scones över eld. Blev bra väder så regnkläderna kunde ha blivit hemma, men hur lätt är det att veta det så tidigt på morgonen.

Var på möte i lund direkt på morgonen, så det blev inte inom jobb utan jag körde direkt ner. Var tillbaka i helsingborg kl 13 och då var jag vrålhungrig, fick en macka kl halv tio och det mättar ju inte direkt.

Fick gå inom kafeterian och köpa en bakad potatis och när jag ätit den kändes det som att jag inte ens börjat äta än. Var antagligen alldeles för hungrig för att det skulle mätta. Så det blev huvudvärk av det, så härligt!!

Johan fick jourjobb när vi skulle hem så det blev att jobba lite extra, men det behövs så det gjorde ingenting.

När vi kom hem så satt Patricia och Liza och pluggade matte för fullt i köket. De är såå duktiga och seriösa i sitt skolarbete. Så kul att se! Nu känner de säkert en lite större press också för att tydligen är det så att det är 45 sökande till Ridgymnasiet och det finns bara 20 platser. Så nu är det att hålla tummarna för dem.

Johan körde mig till stallet och sen hämtade han Moa i Råå. Hon hade varit med Gunilla och Mimmi, först på Burger King och sen var hon och kollade när Gunilla spelade handboll.

Moa och Johan hämtade mig i stallet. Moa kom in och hämtade mig i stallet och så kom Malin och Nellie och som vanligt så snackar vi utan uppehåll. Stackars Johan satt i bilen och sov under tiden.

Moa hade inga läxor idag heller. Och då frågade jag varför hon inte har några läxor... "Jag har redan gjort det i skolan, men jag kan göra lite extra".

Jag är en väldigt tacksam mamma som har så duktiga döttrar!! Aldrig att man behöver tjata och gnata om att de måste göra läxorna. De sköter det av sig själv. De är så medvetna om att man måste plugga för att kunna komma någonstans i livet. Hoppas bara att det håller i sig hela vägen.

Patricia var och dansade på kvällen, och Liza var med och kollade dem.

I natt ska Liza sova över och få prova Patricias jättesäng.

Nu är det läggdags så att kanske huvudvärken kan släppa taget.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards