En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 8 mars 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 8 mars 2009 18:52

Det regnar från exakt alla håll idag. Körde en runda till väla för att hämta ut antibiotika till Johan och köpte ett spel som Moa ville ha.

Gick in en runda på IKEA, där jag köpte en vit plastlåda att ha i stallet.

Så blev det en runda inom Maxi på för att köpa lite till middagen, lax med presspotatis.

Jag körde upp till stallet innan vi skulle äta, för idag blev det ingen ridning, med tanke på vädret.

Hem och käka och glodde på en film under tiden. Och va pigg man blev efter det då!!! INTE!!!

Johan rev ner gardinerna i vardagsrummet för att sätta upp de nya gardinstängerna, och ja, vi får väl se hur det blir....

ARBETET PÅGÅR!

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 8 mars 2009 00:05

Slapp morgon, satt och softa i soffan och kollade gamla "sveriges värsta bilförare". Johan körde och hämta Moa hos Kelly som bor i Mörarp. Hon kom hem och var TRÖTT!! Gick och la sig halv ett och upp halv sju....!!!

Hjälpte Patricia att packa det sista och sen körde vi till väla, för vi kom på att hon ju inte har några vinterhandskar och det kan ju vara bra att ha när man ska åka skidor en vecka i kyla... Och med folk det var på väla idag, fattar faktiskt inte varför. det var ju löning förra helgen?!?

Sen körde vi henne till Mjöhult och vinka av henne där. På vägen hem somnade Moa i bilen, alltså helt slut efter gårdagens kalas!

Vi orkade inte fixa någon mat så det blev en runda till  pizzerian i rydebäck för att köpa varsin kebabpizza. När vi ätit färdigt så badade Johan Pysen i duschen, och vad fint Pysen kan sjunga!!! Han ville inte bli badad. Han blev så rädd/arg att han bet Johan i fingret ända in i benet. Sen kom Linn med familj och hälsade på. Linn och jag körde till stallet och Johan, Björn och småtjejerna åkte till Billeberga. Rebecka kom till Moa en stund på eftermiddagen.

Efter att vi var klara i stallet åkte vi hem och hämtade Moa, sen bar det av till Billeberga för att äta kokt korv med bröd.

När vi kom till Billeberga så var Johans finger jättesvullet så när vi kom hem ringde han sjukvårdsupplysning och de sa att han skulle in till DLC direkt för att undersöka det. Han kom hem och hade fått antibiotika för att få ur infektioner som kan uppstå efter kattbett. Sen ska han till DSK-mottagningen i Rydebäck för att undersöka så att allt blivit bra.


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards