En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 21 mars 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 21 mars 2009 22:58

Vi hade blivit lovade varmt och sol under helgen och nu har första halvan gått.. och sol.... nä inte en sekund. Känns som att det snart borde vara tid att fixa lite i trädgården, men jag blir inte så sugen när allt är grått och regnet hänger över huvudet på en.

Så jag hängde med Johan till MediaMarkt i Malmö och Lund istället. Var även inne på My one i malmö. Har aldrig varit i den affären, (häst, hund, katt och fritid).

Hem och bytte om, sen körde Johan mig till stallet. Han körde och fotade vid råådalen och efter så körde han och tvätta och putsa på bilen.

Moa var med sina kompisar hela dagen. De åkte hem vid halv 8.

När vi kom hem var Patricia och Anton hemma och hälsa på. Vi käkade lax och presspotatis, blev jättegott... Vi var såååå hungriga eftersom vi bara ätit lite snabbt på dagen.

Moa var jätte jätte trött på kväll och ont i huvudet, Johan klagade också på ont i huvudet och Patricia på att hon håller på att bli förkyld igen. Anton är genomförkyld så varför skulle hon klara sig?!

Själv har jag "så där" ont i halsen igen. Märkligt att man kan få ont i halsen fast inte i halsen utan mellan inne i och utanpå halsen och på höger sida som de andra 2 gångerna. Kan inte vrida huvudet utan att få ont.

Nu är det läggdag och hoppas på att vi mår bättre imorgon.

Patricia ska vara med på Pay and ride på Månsgård, ca kl 13, så vi får väl helst vara utvilade till dess.

Ni som läser detta och känner för att kolla på henne är välkomna att komma och kolla detta förstås. OBS! Detta är bara träningstävling så det blir inga rosetter oavsett hur det går...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards