En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 29 mars 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 29 mars 2009 21:24

När jag tryckt i mig några panodil och sprutat i mig nässpray så körde jag till stallet och Johan somnade med katten i sängen. Gjorde inte mer än nödvändigt i stallet. Till och med så Olof satt ensilaget till mig - bakom min rygg - han tyckte att jag verkade lite för seg. Och tyckte att jag nog kunde ha ringt honom för jag visste ju att han ändå skulle hjälpa Mia som också mår skit.

När jag kom hem så var Moa och Rebecka och handlade sina första glassar för den här våren.

Idag har det varit sånt fint väder och det har känts så tråkigt att man inte orkar göra någon vettigt.

Jobbigt att köra förbi alla trädgårdar där folk är ute och fixar. Och jag orkar ingenting. Men bara vänta, jag kommer igen. För när jag blir frisk så ska jag hålla mig frisk resten av året. Jag är så trött på att vara så här seg.

Fick sms av Patricia och hon meddelade att de satt på tåget nu och är på väg till Krakow. Hoppas att hon mådde bra på båten, det fick jag inte svar på.

Då får jag nog börja samla ihop sakerna inför en arbetsdag imorgon.

Jag och Moa ska vara hos tandläkaren på väla kl 7.20 imorgon, så det är en tidig morgon.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 29 mars 2009 11:38

Jobbigt när man har ställt om klockan, man blir ju så seg!!

I vilket fall så kom vi upp i någon så när tid... Patricia fick packat det sista med frukostbullen i handen. Lite stressad och säkert lite nervös också, blir lite lättirriterad när det är något större på gång. Men hon var ändå väldigt lugn.

Vi håller tummarna på att vädret håller i sig för dem nu och framförallt när de ska åka båten. Hon har åkband på sig och åksjuktabletter med sig som hon ska ta vid halv 1. 

Hon och Liza har packat alla sina saker tillsammans, så det blev en kameraväska, en matväska och en med kläder och annat smått och gott. Lite lättare om de kan dela på det än att ha 3 väskor var.

När vi lämnat av Patricia och de äntligen kom iväg (en klasskompis hade glömt sitt pass hos sin mamma i Malmö!!, så de måste köra inom Malmö för att hämta det också) så körde vi Moa till Michelle. Moa mår bättre så hon är väldigt rastlös nu eftersom hon inte varit så mycket med kompisar de sista dagarna och har mycket att ta igen ; )

Johan skulle ut och fota en stund och när han var halvvägs så ringde de in honom på jobb.

Och jag kommer att ta det lugnt i soffan några timmar innan jag tar stallet. Får försöka kurera mig så gott det går, behöver ju jobba imorgon.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards