En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 24 mars 2009

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 24 mars 2009 21:25

När Patricia sa till mig imorse att det snöade så fick jag tänka efter vilket datum det var... inte 1 april alltså ljuger hon inte... och mycket riktigt, det låg "lite" snö + att det snöade lite. Jag som trodde att det var vår nu!!!!

Vill inte ha mer kyla nu, vill och behöver få massor av sol.

Moa är nog den som är mest förkyld nu, sitter i halsen och lite täppt. Så ljus och sol..... som vi behöver det!

Vi körde både Moa och Patricia till skolan idag. Moa skulle börja 8.20 och Patricia kl 8.00

Moa var på Brandorama med klassen och fick släcka en docka som brann. Och så fick de se 2 st filmer och även lära sig vilka brandsläckare man använder vid vilka bränder. Hon hade muntlig redovisning för oss senare på kvällen =)

Jag körde Patricia till Rååpunkten idag igen. Vi trodde hon skulle få lite övningar nu,men det blev en rätt så bra genomgång av hela kroppen istället. Det tyckte jag kändes bra, för då har hon känt och klämt på Patricia och kunnat konstatera att hon är väldigt jämnt musklad och jämn i kroppen överhuvudtaget. Kanske något sned i bäckenet, men det är så ytterst lite. Patricia själv tyckte det var konstigt att hon säger att hon är mjuk och följsam i axlar och nacke, när Patricia själv känner sig jättestel och hård i musklerna där.

Nu ska hon tillbaka om 2 veckor och få ett träningsprogram som hon ska utföra varje dag i 10 minuter, för att bygga upp rygg/nacke/axelpartiet bättre. Vi köpte en kildyna som hon ska använda när hon sitter på hårda stolar så att hon kommer i bättre vinkel med rygg och nacke.

Men Moa snodde den direkt, hon tyckte också den var jätteskön att sitta på. Så den lär nog användas!

Och som det snöade på eftermiddagen igen, de kom verkligen helt vågrätt och massor på en gång och ca 1 timme senare var det strålande sol. Märkligt väder!!

Fick inte mycket gjort idag heller så jag kände att jag var tvungen att stanna kvar och jobba ifatt. Det blev till kl 19...

Börjar känna av mina luftrör... vill inte bli sjuk igen!! Orkar inte mer nu, vi har ju varit sjuka mer eller mindre hela året.

Det var en snabbrunda i stallet ikväll. Orkade inte göra något direkt, mer än rykta av henne.

Moa kändes sig hängig och ont i öronen, hoppas nu att det inte är öroninflammation hon håller på att få. Tryckte i henne nässpray så hoppas vi att hon mår bättre imorgon.

Patricia var och dansade på kvällen, Anton körde henne dit och Johan hämtade henne.

Efter det körde Johan ut för att fota. Han tyckte att det var så klart på himlen.

Positivt: Att Patricia fick en rejäl översyn av sin kropp.

Negativt: sjukdom och snö, kallt och blåsigt. brrr....




Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards