En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 4 september 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 4 september 2010 23:45

Vaknade vid halv nio, gick upp och käkade tillsammans med tjejerna.


Moa bakade en kladdkaka som vi skulle ta med till stallet och bjuda på när vi hade en paus i vårt stallstädande.

Vi tjejer blev skjutsade av Johan till stallet. Johan själv körde till Hofterup och köpte lite vitaminer och annat som behövdes till Seline. Sen körde han och fotade vid havet några timmar.


Vi började med att fixa hölådorna i hagarna. Nu närmar ju sig hösten och kladd i hagarna och då vill vi att hästarna äter i lådorna istället och inte trampar ner höet i geggan.

Tur vi hade nån kille med oss och fixade så att allt blev rätt. Och inte vilken kille som helst heller =) Han var klart dagens coolaste kille. Hade egna snickarbyxor från Fristad på sig, så himla tuff!

  


När vi var klara med dem så släppte vi ihop alla hästarna i en hage och full fart blev det kan jag lova... eller ja alla utom Tensan som verkade tycka att de andra la väldig onödig energi på spring när man kan äta =)

        


Det stora arbetet idag var att försöka fixa till ridbanan, skrapa kanter och jämna till banan. Och den blev så stooor när vi var klara. Vi hittade nog fler meter ridbanan under allt gräs faktiskt.

Patricia hjälpte till på banan hela tiden och Moa hon tvättade hinder och roade de små som jagar henne hela tiden =)

  

      


Monica hade tagit med sig frallebullar och Frida och Johan hämtade ut pålägg och kaffe. Hade en mysstund i solen och fikade och det var behövligt.

Det sliter att gräva och kratta... ja jag var väl inte för aktiv, känner att kroppen tyvärr inte riktigt har hämtat sig efter en vecka på toaletten. Men jag gjorde vad kroppen orkade och kanske liite till, men ja ja.


Seline gjorde vi inte med något idag för det såg ut som att hon fått röra sig vad hon skulle den här dagen. Och när hon sprang med de andra hästarna så såg hon inte så halt ut längre. Hon glömde nog bort det...=)


När vi var klara i stallet och johan hämtat oss så körde vi till pizzerian i vallåkra och hämtade hem 2 pizzor som vi delade på när vi kom hem. Och var det gott eller????? JA!!! Som jag har längat efter onyttig mat... spännande bara att se vad min mage tycker om det.


Moa följde med till Billeberga efter stallet, så senare på kvällen körde Johan och hämtade hem henne. Och på vägen stannade de och köpte lite onyttigt godis som jag också tryckte i mig, liiite av i alla fall.

Behöver få igång magen igen om man säger så.... har ju aldrig varit så tom så det verkar ta tid att komma igång igen.


Patricia och Anton var som vanligt ute och körde, de hade kört lite eco-driving för att se hur lite/mycket bensin bilen drog.


Johan och Patricia snörvlar och hostar, hoppas att det inte blir värre än så bara.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards