En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 26 september 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 26 september 2010 21:13

Johan har jobbat i stort sett hela natten eftersom han har jouren. Jag vaknade vid 3.20 och såg att han inte lagt sig än, vid 3.45 gick jag upp för att se om han kört iväg eller somnat i soffan.

Men han hade åkt och jobba, vattenläcka på lasarettet, vilket gjorde att elen som var i närheten hade blivit väldigt blött.

Han jobbade mellan 2-5.30 ca. Han fick åka in vid 10 och jobbade till 16 igen.


Jag har sovit väldigt oroligt i natt, moa kom in för hon kunde inte heller sova och när hon väl somnade så pratade hon massor i sömnen=) rätt kul att höra eftersom hon pratar så tydligt!


Vid 7.30 gick jag upp för jag hade tänkt cykla till viarp, men det blåste för mycket så det blev bilen istället. Moa gick upp vid 8 för att hinna bli klar innan hon och Miche skulle dela ut tidningar. Idag tog det ca 1 timme.


Jag stod som inkallare på hopptävlingen i viarp hela dagen. Det var allsvenska div II. Patricia skulle ha varit med här egentligen, men eftersom inte Seline var fräsch så får det bli i Båstad istället om 2 veckor.

HFRK vann lagtävlingen och VKRK blev 4:a, riktigt kul!

Moa och Patricia kom vid 10.30 och hjälpte till som inkallare och det var skönt för det var högt tryck när alla ryttare som ingick i lagen skulle in, framförallt när det blev omhoppning, då var det väldigt rörigt, men som tur var så var det en lagledare till ett av lagen som gick vidare, som hjälpte oss att få tag på sina tjejer och det underlättade massor. TACK!!!!


Anton kom och hämtade Patricia och skjutsade henne till stallet så hon kunde fixa Seline. Hon red ut på ett fält bakom gården mittöver Frida. Hade galopperat en del, men inte busgalopperat... man vill så gärna, men nä inte än.


När jag och Moa kom hem så förberede vi tacos, Johan körde inom och handlade en del av det vi behövde till maten. Efter maten stack Moa och Johan till Borgen igen och Moa sprang och Johan fotade.


Patricia och Anton var iväg och tvättade den lilla gröna.


Jag gjorde verkligen inget vettigt.... vilken slappehelg detta blev då!


På kvällen gick Johan ut och gick en runda igen. Han har väl 1½ mil kvar den här veckan, så han får trampa på =)


Blir tidig säng för mig och moa i alla fall.


Äntligen måndag imorgon igen... eller?!?!?


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards