En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 30 september 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 30 september 2010 22:10

Drar ut riktigt mycket på morgonen för att inte komma för tidigt på jobb, gör verkligen allt för att inte få för mycket timmar på flexen. Värst är att jag har som mest att göra den här veckan, men det är bara att vara supereffektiv när jag väl jobbar =D

Lyckades att flexa 2 timmar igår, med 30 minuter för massage och 1½ timme när jag hälsade på mamma. Så nu hade jag 1 timme och 10 minuter till godo idag. Borde jag klara!


När jag och Moa skulle köra iväg på morgonen så fick jag börja med att skrapa fram och bakruta på bilen. Snacka om snopen jag blev när jag hoppade in i bilen och körde torkarna och det bara skrapade!!!! Ut och skrapa och det kändes ju så där jag ju säga. Alldeles för tidigt!


Full fart hela dagen, både med avslut av arbetsorder och fakturor, kom nästan till botten. Det som är kvar är sånt som jag inte kan göra just nu pga att jag väntar in svar från olika håll.

Hjälpte till att städa ur ett rum, eller i alla fall "lite" hjälpte jag till. Vi får en ny medarbetare imorgon och det är ju trevligt att komma till ett rum som inte är fullt av massa skit från tidigare ägare av rummet.


På eftermiddagen så hade jag och Linda bestämt oss för att träna igen. Trodde nästan inte det skulle bli något för Linda såg inte riktigt frisk ut på förmiddagen, men det vände. Så vi bytte om och kröp ner i källaren och körde på i en timme. Det går faktiskt lättare och lättare för varje gång. Har fortfarande lite träningsvärk sen i tisdags, men ont ska med ont förgås, så det var bara att köra på.


Moa följde med Miche till väla efter skolan och hittade ett par jääääättefina stretchjeans som hon köpte. Skulle "bara" följa med och titta =D


Patricia blev skjutsad av Anton till stallet för hon skulle hoppträna för Frida, vilket också hade gått bra. Skönt att Seline är igång igen.


Johan körde till ängelholm och köpte havre till oss under tiden jag och Linda tränade. När han kom så tog jag bilen och han fick gå hem ;D.... fast det är så han ville göra.

Jag körde direkt upp till stallet och lastade av havren och hämtade Patricia.

Hem och färgade håret innan jag stack iväg och hämtade Moa hos Miche.


Johan gick i 4 timmar så det måste ha blivit en rejäl runda idag.


Mamma fick komma hem under dagen och det känns bra för alla.   

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards