En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 7 september 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 7 september 2010 22:01

Skjutsade Moa till skolan på morgonen och efter det körde vi till Gunnars kondis för att köpa med oss fikabröd som vi skulle ha till eftermiddagsfikat.


Härligt väder på morgonen, men började blåsa väldigt på eftermiddagen och kvällen. Men ändå ca 16-18 grader.


Hade massor att göra idag, för nu har jag bara den här dagen och imorgon på mig innan alla fakturor ska vara klara för augusti. Hade en massa personalärenden som jag ville få ordning på. Sånt som skulle registreras i datan, för löne.


Förmiddagen försvann hur fort som helst, eftermiddagen var det möte ang hälsa. Efter det så gick jag, Linda och Tord en runda upp till informationen för att jag skulle få behörighet till några dörrar som jag behöver passera lite då och då. Sen gick vi inom psyk akuten för att se hur det ser ut där nu när de byggt om och det var väldigt fint där. Hoppas bara att man slipper åka in där och hälsa på ;O

Sen var det fakturor som gällde i 2½ timme, eller bl a det var massa annat som kom emellan, men mest fakturor var det. Så jag stannade kvar en extra timme för att hinna med så mycket som möjligt. Jag halverade antalet fakturor i alla fall och det känns bra.


Johan körde hem under tiden jag jobbade över för att måla dörren till förrådet en sista gång. Han kom och hämtade mig när han var klar och hade handlat lite mat och så.

Hem och bytte om snabbt, körde upp till stallet och johan hade fått för sig att han skulle gå hem, så han vandrade iväg med en gång.

Moa rusade ut och hämtade Bellino, Linn satt och red på banan och jag fixade i stallet.

Linn skulle provrida i en sadel så jag och Frida gjorde vad vi kunde för att hjälpa henne. Det är så himla svårt och veta om den passar eller inte, men Mafiozo såg inte ut att må dåligt.

Så det blev ett köp av en väldigt fin sadel till ett väldigt bra pris. Nu kan de ut och galoppera på fälten utan att de glider runt i westernsadeln =)


Mitt i en röra av prova sadel och ponnybus på banan, så kom en av mina bästa arbetskamrater upp till stallet och hälsade på. Alltid trevligt med spontana besök, det gillar jag =) Nästa gång borde det vara dags för en ridtur ;))

Gick inte att övertala idag, trots att det bara var snälla hästar i närheten, men jag ger mig inte. Det kommer att hända, SNART!!!


Moa fixade med Bellino och sprang med honom, sadlade och longerade ett tag. Sen satt hon upp och travade runt när jag linade och det gick lika bra idag som i söndags. Men skritta kan han inte för då blir det vingligt och han vill helst stå still. Är rätt envis när han vill, blir lite åsnevarning på honom =)

Moa provade att rida med spö och det gick bra, han brydde sig inte så mycket som jag trodde att han skulle göra. Skönt!


Linn var schysst och hämtade in Seline till mig, eftersom jag bara stod och snackade skit och hjälpte Moa lite. Tack syrran!


Linande Seline som minsann börjar bli rätt så på hugget nu. Ville inte riktigt lyssna utan ville bara springa och busa. Visar fortfarande lite hälta i höger varv, men betydligt bättre. Se om Patricia sitter upp imorgon eller på torsdag.

Stretchade och masserade henne och det syns att hon gillar det och efter en stund slappnar hon av och det är lättare att komma åt musklerna.


Johan gick hela vägen hem, tog nästan 3 timmar för han gick grusvägarna på slutet för det hade blivit mörkt och är ju inte helt lämpligt att gå på stora vägen utan reflexer då.


Patricia och Anton var hemma när jag och Moa kom hem. Moa pluggade lite SO och sen var det sängen.


Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 7 september 2010 20:49

Grattis söta Michaela på Din 6-årsdag.


  

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards