En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg den 15 september 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 15 september 2010 22:33

Kom lite senare till jobb idag, varför vet jag inte riktigt, men vi tog det allmänt lugnt och körde även inom willys på vägen.


Möte på förmiddagen och jag skrev på detta mötet. Är rätt okej, tiden går otroligt fort när man skriver. Man måste ju vara uppmärksam på ett annat sätt än när man bara sitter med i möte.


Hem och bytte om snabbt, sen körde jag och Moa till stallet för att hämta hennes ridsaker. Jag mockade och Moa fixade maten och slängde in halm i boxen medans jag satt ensilage. Vi fixade stallet på ca 15 minuter... har nog aldrig gått så snabbt=9


Sen körde vi till viarp och Moa gick in på teori och jag kollade gruppen innan när de red.

Moa och hennes grupp tränade dressyr och Moa red på Golden och det gjorde hon väldigt bra. Fick mycket beröm av Susanne idag.

Men vi upplevde att Golden var lite oren när de travade. Så jag kände igenom honom efter lektionen och tyckte att han var lite skum i reaktionen när man tryckte bakom höftbenet på vänster sida. Han liksom hackade i rörelsen. Provade att göra samma på 2 andra ponnysar och de reagerad också, men inte hackigt, utan mer en jämn rörelse. Sa till Susanne så hon får kolla hur hon upplever det.


Hämtade Johan vid Raus kyrka på vägen hem från Viarp. Han hade gett sig ut för att gå trots höstvädret, blåst och regn.


Naemi var här och hälsade på när vi kom hem från jobb och senare på kvällen så stack Patricia och dansade. Anton hämtade hem henne.


Imorgon ska Anton till lasarettet igen för ny undersökning. Vi vet inte riktigt vad de ska göra imorgon, men det får vi nog reda på.


Jag ska till malmö imorgon, på ett utvecklingsprogram som vi administratörer ska gå nu. För att lära oss att hantera stress bl a.

Så på vägen hem körde vi inom skånetrafiken på knutan för att köpta jojo reskassekort som vi kan använda när vi tågar till malmö och lund.


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards