En vanlig dag hos oss...

Alla inlägg under september 2010

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 22 september 2010 22:09

Firade Johan med frukost på sängen. Moa har fått dille på att göra varm oboy med grädde i, så en sådan och mackor blev det. Riktigt nyttigt!


Johan skjutsade in mig till jobb, sen körde han och handlade saker för att kunna baka bullar. Vi tänkte bjuda på ostbullar och sesambullar.


Jag bara rör på jobb, får inte gjort det som var tänkt. Gjorde förvisso en massa fakturor, men det är så otacksamt för jag hade 20 st och lämnade mitt rum för 5 minuter och vad händer??? jo när jag kommer tillbaka så har jag plötsligt 37 fakturor!!! Hallå, då har jag suttit och fixat till säkert 20 st redan, Känns så hopplöst.

Slutade i alla fall kl 14, då Johan hämtade mig och skjutsade mig till stallet. Fixade Seline och Mafiozos boxar och mat .Hann inte kolla dem, men de stod upp och såg ut att må bra.


Hem och fixade det sista innan gästerna kom. Hann till och med sitta ner en stund innan de kom. Har väl aldrig hänt?!?!


Alla utom köpenhamnsborna kom, så det blev verkligen fullt hus. Och gott blev det med bullarna. Verkade som att alla gillade det =)


Patricia fick skjuts av Anton till dansen och blev även hämtad.

Moa gick och la sig innan kl 21, för hon var trött. Prov imorgon så hon behöver sova för att vara pigg imorgon.


Sen när alla gått hem så var det soffläge.


Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 21 september 2010 21:30

Johan skjutsade Moa och mig till skola och jobb, för han skulle själv vara ledig och fixa med antennen på taket och även laga läckan som vi har på taket. Varenda gång det regnar mycket så regnar det inte på vinden. Men nu har han lappat ihop det så nu hoppas vi att det håller.


Moa hade idrott och de hade tränat inför skoljoggen och sprungit i 40 minuter. Bra jobbat!


Jag jobbade lite längre än vad det var tänkt, men så blir det ibland.


Johan hämtade mig vid 17.50, hem bytte om, käkade 2 rostemackor, körde sen in till jobb igen och träffade Linda utanför jobb. För idag gällde det.... vi ska börja träna i styrkträningslokalen på lasarettet. Vi tränade väl i ca 45-50 minuter. Tog det lite lugnare nu eftersom vi inte tränat på länge.


Patricia och Moa moppade upp till stallet och fixade Seline och Mafiozo. Moa red Seline, travade lite bommar och hoppade ett litet litet hinder och det hade gått bra.


När jag kom hem efter träningen, så fixade vi lite inne, sen gick jag och Johan ut och gick 3,7 km på ca 35-40 minuter. Så idag har jag fått motion =)

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 20 september 2010 21:45

Patricia fick skjuts av Anton till skolan och tog sen bussen hem på eftermiddagen.

Moa tog bussen in till stan efter skolan och jag mötte henne vid övergångsstället vid jobb.

Väntade på Johan och sen körde vi till skopunkten för att kolla skor och stövlar till Moa och Patricia, Patricia och Anton hade kört dit själva med moppedbilen.. De skulle vidare efteråt.

Moa köpte stövlar och Patricia köpte kängor. När vi var klara där så gick Johan hem, 2,1 mil under 4 timmar.

Jag och Moa körde hem och jag bytte om för att köra till stallet. Red även en stund på banan idag tillsammans med Linn. Jobbig storasyster Linn har för jag tjatar hela tiden, Stackars henne!

Körde inom Gantofta på vägen hem för att möta upp Johan som varit inom Maxi och handlat.  Tog påsen och han gick vidare.


Moa var hemma och spelade Sims och kollade tv, hon var inte sugen på att åka till stallet.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 19 september 2010 22:27

Patricia och Anton körde först till stan, sen till väla för att köpa kläder till Anton, sen till jula.


Moa och Miche delade ut kvällsposten idag också. Men idag hoppade de över att gå till höghusen för de var så otrevliga igår så där vill de absolut inte sälja. De lyckades även idag sälja alla utom 2 st.


Jag strök och Johan tömde de sista i poolen och fixade med uteplatsen. Jag hjälpte Johan med poolen för det är inte så lätt att hantera den själv. Är hur tung som helst.


På eftermiddagen blev vi bjuda på mat i Billeberga och vi fick torsk och potatis. Mycket gott!


Hem och hämtade kvitto, körde sen till väla för att lämna in Patricia mobil som bara krånglar. De kollade lite kläder och skor, men hittade inget direkt.


På vägen hem så stannade vi vid Rydebäcks skolan och röstade.

Hem och bytte om, fick skjuts till stallet. Johan och Moa körde till Billesholm för att hjälpa Jeanette och Mickes granne med nåt vägguttag, sen körde de inom Leif och Margareta och hälsade på.


Patricia blev hemma och slappade.


Jag red tillsammans med Alexandra. Så det var första gången på 4 veckor som jag satt upp på Seline igen.


Hem och höll kväll.

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 18 september 2010 22:15

Blev skjutsad till stallet. Linn med familj var där och även Jane som var sugen på att hälsa på Mafiozo.

Under tiden jag var i stallet och tömkörde Seline så var Johan och köpte paket till Pontus på väla och ner en runda om jobb.

Idag tyckte jag att Seline såg mycket bättre ut än på flera veckor, ska det äntligen vara över?!? Hoppas det! Patricia ska ju tävla den 9/10 så vi hoppas att hon är hel till dess.


Moa och Miche var ute och sålde kvällsposten och de lyckades sälja alla utom 2 st.

Patricia och Anton körde till Löddeköpinge för att hämta Moppedbilen. De kom hem en liten runda, körde sen till Jula på Hyllinge och sen körde de vidare ner till Södervidinge.


När Moa kom hem så körde vi en runda till Brandorama för de hade öppet hus. Sen körde vi direkt ner till södervidinge och firade pontus, fika med äppelpaj och kaka.

    

På kvällen så käkade vi kinamat och när vi käkat färdigt så stack Patricia och Anton till stan. 

Av Johan, Gisela, Patricia, Moa - 17 september 2010 22:15

Det var lugnt och stilla under hela förmiddagen på jobb, och på eftermiddagen så skulle de uppdatera ett program jag jobbar i så då blev det ännu lugnare. Men jag känner att det börjar bli mycket som ska göra i nästa vecka och jag har inte tid och får inte jobba över en massa nu. Den siste september så är det flexavstämning och nu ligger jag över en timme och jag vet att nästa vecka kan innebära minst 3-5 timmar extra och det går inte för då bränner de timmarna inne. Så jag får se hur jag ska lösa detta på bästa sätt. Jobba som en slav och inte hålla fika och middag eller helt enkelt inte bli färdig... undra vad de tycker

då de som bestämmer?!?


Johan fick för sig att gå hem från jobb så jag körde hem vid 17-tiden. Det började regna kraftigt vid 16-tiden och då försökte jag ringa honom, men han satt upptagen i telefon med de som uppdaterat programmet och kunde alltså inte svara mig. Därför jobbade jag lite längre för att kolla så att han inte ångrat sig.

Det hade han inte så jag körde hem och bytte om snabbt och sen till stallet för att röja en snabb runda där. Jag hade tänkt tömköra, men när allt var klart och Seline fått på sig sina saker så stod regnet som spö i backen så det var bara att klä av henne igen och ställa in henne i boxen.

Jag och Björn kvällsfodrade innan vi körde hem.


Hämtade Johan vid Lidl på Miatorp, vi körde och köpte kebab och sen hem och käkade tillsammans med Moa och Miche.

Patricia, Naemi och Felicia fick skjuts av Anton till Felicias pojkvän Robin som fyllt år och hade fest på kvällen.


Det blev tidig kväll då jag var stentrött.


Anton körde och hämtade Patricia och Namei vid halv ett.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Tyck till


Ovido - Quiz & Flashcards